10 g Aktivne Kulture Bakterija Natto Starter Наттокиназы Natto Субтилис Prehrambena Бацилла Bakterija Natto Prah Наттокиназы Torba Po B6M4
SKU: d148962
Opis:
100% potpuno novi
Vrsta proizvoda: Bacillus natto
Sadržaj net: 10 g/paket
Faze proizvodnje: (Molimo očistite ruke prije izradom, nije masna!)
Korak 1. Soju potopiti oko 10 sati
Korak 2. Pripremite soje na pari oko 2 sata, tako da oni размягчились, a zatim stavite u hladnjak na oko 60 stupnjeva
Korak 3. Stavite Bacillus natto u grah i bacanje
Korak 4. Koristiti stroj natto, kroz 12 do 18 sati, ili više, moći ćete uživati u natto.
Sastojci: maltodekstrin, prah natto
Način čuvanja: Zapečatiti i čuvati na hladnom i suhom mjestu.Nakon otvaranja, molim vas stavite u hladnjak na niskoj temperaturi
Rok trajanja: 540 dana
Datum proizvodnje temelji se na pakiranju
U Isporuku Je Uključeno:
1 paket разрыхлителя natto
napomena:
1. Jer to ručno mjerenje, molim vas, neka mala odstupanja.
2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje projekta
Hvala na pažnji, ako želite kupiti više nego što smo naveli, molimo kontaktirajte nas.Dobar dan!
Tip alata za pečenje i konditorskih proizvoda | Drugo |
Identitet | CE / EZ |
Podrijetlo | CN(Porijeklo) |
0 Naši
Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.